به نظر میرسد که مراجع تقلید یکی پس از دیگری اقدام به درفشانی در مورد یارانههای نقدی مینمایند، مالی که از جیب مردم دزدیده شده و مقداری از آن مال را با هزاران منت به خود آنان بر میگردانند؛ انسان پس از شنیدن این همه ستمی که در حق مردم ما انجام میشود، ناخواسته یاد شعر اقبال لاهوری میافتد که گقت: زخم از او نشتر از او سوزن از او .... ما و جوی خون و امید رفو. ننگت باد ای دولت مردم فریب!....
گذشته از اینها شنیدن سخنان کسانیکه معتقدند دیگران باید از آنها تقلید کنند و به مقلدین دستور میدهند تا 20% از درآمدشان را تحویل آنها دهند، در جای خود جالب و خواندنی است؛ مکارم یارانهها را هدیهی (احتمالا ولی امر مسلمین) میداند و اعلام کرده است که امسال از حق خود میگذرد و سهمش را به مقلدین میبخشد، آیت الله سیستانی در عراق اعلام کرده است که این پول جایزهی سلطان است و خمس دارد؛ پولی که باید یک پنجمش به آقایان تحویل گردد.
جناب آیت الله سیستانی! تو و سایر مراجعی که شکمهایتان را از پول مردمی که آنان را در جهل نگه داشتهاید را پر میکنید، شرم نمیکنید که پول مردم را جایزهی سلطانی مینامید؟! سلطانی که ادعای خدائی نیز دارد؛ این پول را با نیرنگ از جیب مردم بینوای ما خارج میکنند، آنگاه که مقداری از همان پول گرفته شده را با هزاران منت برمیگردانند و تو آنرا جایزهی سلطان میدانی!؟ البته از بس که حق مردم در تعصب نگه داشته شدهای که خود را حاکم بر اندیشههایشان تصور میکنی، خوردهای، با کمال بیشرمی آن را بخشش ملوکانه میبینی! شرمت باد!
۷ نظر:
جناب نویسنده! در اكثر كشورهای دنیا چیزی به نام یارانه وجود ندارد. مردم مجبورند محصولات را به قیمت آزاد جهانی بخرند. مثلا قیمت سوخت كه تازه بعد از آزاد سازی قیمتها به این رقم رسیده است هنوز از بقیه دنیای آزاد ارزانتر است.
قیمت سوخت در ایران لیتری: ۷۰۰ تومان
قیمت سوخت در آمریكا لیتری حدود: ۸۴ سنت كه می شود تقریبا ۹۰۰ تومان
قیمت سوخت در اروپا : چند برابر آمریكا
بنده یك مهندسم و در ایالات متحده حدود ۳۰٪ مالیات بر درآمد می دهم. مالیات بر مصرف در شهری كه زندگی می كنم برای هر كالایی كه می پردازم بیشتر از ۹ درصد است. راستی مالیات جایزه نوبل در این كشور حدود ۵۰ درصد است!
در اروپا كه كشورها اكثرا سوسیالیستی ترند، نرخ مالیات تا ۶۰-۷۰ درصد هم می رسد.
در كشور ما مالیات بر درآمد دو میلیون تومان حقوق حدود ۲۰۰ هزار تومان یعنی معادل با ۱۰٪ است.
كم و زیاد بودن مالیات در كشورهای مدرن متناسب با میزان خدمتی است كه به شهروندان ارایه می دهند. مثلا اگر در ایالات متحده درصد مالیات پایین (ایران را منها می كنم!) است بدان معناست كه خدمات اجتماعی كمتر ارایه می شود. مثلا چیزی به نام بیمارستان دولتی وجود ندارد. دانشگاه دولتی هست ولی باز هم شهریه اش بالاست.
در كشور گل و بلبل ما با ۱۰٪ مالیات می دهیم. در ازای آن انتظار داریم هم بیمارستان دولتی باشد، هم دانشگاه مجانی باشد، هم پول خوابگان دانشجویان پایین باشد، هم قیمت غذای دانشجویان كم باشد، هم یارانه بدهند، هم وسایل نقلیه ارزان قیمت وجود داشته باشد.
نویسنده گرامی! باور كنید مشكل ما مذهب نیست. باور كنید...
با تیشه بر ریشه مذهب زدن خیال نكنید فرهنگ كهن ایرانی را به مملكت ما باز می گردانید. بلكه نتیجه اش بی ریشگی است كه از تقلید نصفه نیمه مدرنیته عایدمان می شود.
مقدار دريافتي شهريهي طلاب به شرح زير است:
• مقدمات مجرد: پنجاه هزار تومان
• مقدمات معيل: نود و پنج هزار تومان
• سطح يک مجرد: هشتاد وپنج هزار تومان
• سطح يک معيل: صد و پنجاه و پنج تومان
• سطح دو مجرد: صد و ده هزارتومان
• سطح دو معيل: دويست و ده هزار تومان
• سطح سه مجرد: صد و پنجاه هزار تومان
• سطح سه معيل: دويست و هشتاد هزار تومان
از اين مقدار حدود سي هزار تومان بابت حق بيمه کسر ميگردد و نيز به طلاب معيل که مسکن اجارهاي دارند ماهيانه سي و پنج هزار تومان کمک اجاره از طرف رهبر معظم انقلاب پرداخت ميگردد. همچنين از طرف مرکز خدمات حوزهي علميه ماهيانه چهل هزار تومان بن کارت به طلاب معيل اهدا ميشود. در برخي مناسبتهاي مذهبي مبلغي به عنوان عيدي به شهريه اضافه ميگردد.
خمس اجباری نیست. خمس را كسانی می دهند كه به آن اعتقاد دارند. علاقمندند كه كسانی باشند كه درس دین بخوانند و دینشان را ترویج كنند.
علاوه بر این خمس عبارت از ۲۰٪ كل درآمد نیست. بلكه بر مازاد درآمد در پایان سال تعلق می گیرد
1- خمس بر مقلدین اجباری است.
2- خمس بر 20% از کل مانده درآمده تعلق میگیرد
3- قیاس اسران با امریکا اشتباه است، ایا در آمریکا هم ماشین با کیفیت ماشینهای ایران وجود دارد که در 100 کیلومتر بیشتر از 8 لیتر شوخت مصرف میکنند؟
4- ایا در آمریکا عوارض ورود خوردو بیشتر از 100%ر قیمت کالاست؟
اگر تعرفه روی ماشین خارجی نباشد كلی آدم كه در صنعت خودروی داخلی و صنایع وابسته به آن كار می كنند از نان خوردن می افتند. ولی البته ممكن است شما بفرمایید چرا از اول سعی در خود كفایی كردیم. دلیلش هم این است كه ما بعد از انقلاب با بقیه دنیا دشمن شدیم. و خیلی راحت ممكن بود ما را بایكوت كنند (كه در بسیاری زمینه ها چنین كردند). ممكن است باز بفرمایید كه چرا اصلا این جوری انقلاب كردیم و با بقیه دنیا دشمن شدیم. انقلاب را مردم همین مملكت كردند. ممكن است بفرمایید مردم می خواستند جور دیگری بشود ولی سران خودكامه انقلاب را به سمت دیگری بردند.. جوابش این است كه سران را خود مردم انتخاب كردند!
خودروی داخلی ساخته خامنه ای و احمدی نژاد كه نیست. ساخته مهندسین خودمان است. نمونه كاركرد و اباهه گری های موجود در فرهنگ خودمان است. دنبال ریشه مشكلات باشید. كار فرهنگی لازم است. وگرنه با این داد و فریاد ها نسل ما درست نمی شود. فكر كردید آدم اباهه گر(دو-دره باز) بی خدا با آدم اباهه گر خدا باور چقدر تفاوت دارد؟ خودروی ساخت این دو نفر به یك اندازه دود می دهد و بنزین مصرف می كند.
تفنگ به دست گرفتنتان به جاست؛ این هدفی كه انتخاب كردید غلط است. فكر می كنید چرا امروز احمدی نژاد سر كار است؟ چون امثال بنده و جنابعالی فقط برای آدمهای روشنفكر شهری قلم می زنیم. در مناطق محروم جا را خالی می كنیم تا احمدی نژادها بتوانند توده ها را بفریبند.
باید كار كرد. غر زدن را همه پیشینیان ما بلد بودند و خوب هم یاد ما دادند. از همه كارهای دنیا فقط انتقاد كردن را یاد گرفته ایم و اسمش را گذاشته ایم خدمت. بدون اینكه توجه كنیم خراب كردن یك بنا بدون درست كردن بنای جایگزین فقط ما را بی خانمان می كند.
"خمس بر مقلدین اجباری است"
حكومت اجباری بر مقلدین برای دادن خمس نمی گذارد. مقلدینی كه خمس می پردازند از روی اختیار و اعتقاد این كار را می كنند. چرا به دروغ وانمود می كنید كه اولا خمس به زورگرفته می شود و ثانیا به شكم مرجع تقلید می رود؟
من مقلد همین آقای سیستانی هستم. خمسم را با كسب اجازه از ایشان تماما می دهم برای مخارج مسجدی كه كسی از آن نفعی نمی برد جز كسانی كه از روی اعتقاد به آن پای می گذارند.
ارسال یک نظر